Addi

Alla inlägg under februari 2009

Av Adriana - 16 februari 2009 16:14

Tar över stafettpinnen från Cilla:

 Man ska:

- Gå in där du har dina bilder

- Gå till sjätte mappen
- Välj den sjätte bilden

- Visa bilden på bloggen och skriv någonting om den

-Invitera sex nya att vara med på utmaningen

-Länka till dem och låt dom veta att dom är utmanade.



Min Min bild föreställer Sanna i sin Musdräkt (hm.) medan hon står och väntar på att resten av familjen ska bli klar att åka till Ullis 40-årsmaskerad. Buketten står i vatten och Sanna läser Distansryttaren.


Skickar utmaningen vidare till Åhza, som säkert har en massa bilder i sin dator! (Känner tyvärr inte 6 st bloggare så allt hopp står till Åhza!)

Av Adriana - 16 februari 2009 16:03

 Ännu en grotesk blandning:


Dio - Sacred heart. -85. Något så sorgligt som hårdrock med massor av synthar i. Usch vad de sålde ut sig där på 80-talet....  Men Cilla och jag var och tittade på Dio (fula gubbarna om ni minns det jag skrev tidigare) och jag tror att det var precis efter den här skivan släppts. Fast de låtar vi gillade, de var ju från "Holy Diver-skivan".


The Exploited - Troops of tomorrow. -82.  Visserligen kultfaktor -men i princip olyssningsbar... Eller? Njah... klippet är ju från en bra låt.


Secret Service - Oh Susie. -79. Åh, en av mina första diggarskivor. Nostalgi.

Av Adriana - 15 februari 2009 15:52


The Cure - Standing on a beach. -86. Samlingsskiva med singlarna. Lättilgänglig Cure, helt enkelt. Klippet är från en av mina Curefavvisar.


Heaven 17 - The Luxury gap. -82. Crushed by the weels of industry... Lyssnade mycket på just den låten, men resten av skivan är inget vidare, tycker jag.


Johnny hates jazz. -88. Ännu en One Hit Wonder. Låten från klippet samt "Turn back the clock" från samma skiva är väl de enda man känner till - om ens de. Väldigt 80-tal vad gäller soundet.

Av Adriana - 14 februari 2009 19:29

Ratata - Sent i September. -85. Just när man tror att man räknat upp alla sina Ratataskivor så dyker det upp en till. Hur bra fan är jag egentligen? Den här är nog - glöm det sista jag skrev vid "Äventyr" - deras sista skiva innan de splittrades. Namnet "Sent i september" är dessutom även namnet på min favoritbok med Mumintrollen. Om ni inte läst böckerna om Mumintrollen av Tove Jansson så gör det. Det är inte alls barnböcker. Här finns hur mycket som helst för vuxna människor, de är helt enkelt hur djupa som helst.


A. More - Flying doesn´t help. -79. Fick skivan i födelsedagspresent av min bror (prislappen finns ännu kvar på skivan: 10 kr. :) ). Punkig, bra skiva. Finns tyvärr inget youtubeklipp med dom.


Ashford & Simpson - Solid. -84. En maxisingel. Tar med dem eftersom de står bland de andra fullstora skivorna i samlingen. Vad ska man säga om den här? En trevlig listlåt, annat är det väl inte?

Av Adriana - 13 februari 2009 17:13


Det är en bild på Fredrik och Fantastiska Falcon i senaste numret av Häst & Ryttare. Tredje gången de är med på bild i den tidningen!
Det finns ingen bättre ponny än Falcon. Här var han som allra bäst och vackrast. Hindret de seglar över på bilden är 95 cm, för en B-ponny är det högt!

Tänk om man kunde uppfinna förstoringspiller... Det här är verkligen en ponny man velat haft som stor häst. Inte förrän man haft en kanonponny så har man vett att uppskatta när både psyke och kapacitet sammanfaller. Tänk en ponny som både är glad och uppskattar det mesta man hittar på, samtidigt som den faktistk KAN göra det man ber om. Att hoppa var Falcons jobb och han visste att han var bra på det. Han var en tävlingsdiva som visste att han var värd en miljon.
Fredriks nuvarande Coffee är ganska lik honom, men hon vet ännu inte om att hon aspirerar på att ärva titeln bästa ponnyn i världen.

Av Adriana - 13 februari 2009 17:04


Sade - Diamond Life. -84. Den här skivan lyssnade jag mycket på till min mammas stora glädje. Det var ju lite skillnad på den och Adam & The ants så att säga... Uppföljaren var däremot inte lika intressant.


Gary Glitter - Glitter. -72. Riktig glamrock. Fick skivan av min bror. Minns låtarna mest som bakgrundsmusik när jag var liten, men den var inget jag själv lyssnade särskilt mycket på.


Whitesnake - Ready an´ Willing. -80. En av mina favvoskivor. Här var de bra - inga av de äckliga synthar som användes senare på 80-talet.

Av Adriana - 12 februari 2009 18:38

Det var ju inte länge sedan jag åkte på en helvetisk magsjuka.

Sedan dess har jag varit mer eller mindre krasslig på olika sätt. Nu i måndags mådde jag faktiskt bra, tyckte jag. I allafall på förmiddagen. Sedan satte det igång igen: mår halvtaskigt. Orkar inte riktigt äta som jag brukar - och det om något, är väl tecken på att jag inte mår bra.


Igår i pulkabacken så var det så mycket att hålla reda på så jag hann väl inte känna efter och ljummen "grillad" korv smakar ju aldrig gott, så om jag inte hade aptit då så var det ju förklarligt.

Idag har jag dragit och hankat mig genom skoldagen och när jag kom hem gick jag och la mig på soffan direkt.
Har kommit upp ur soffan nu, men inte mår jag något vidare inte. Hoppas det går över.

Av Adriana - 12 februari 2009 18:30


Hit Parade 72. -72. Den här köpte jag faktiskt av min bror. Det var nog det första köp av något alls som jag nånsin gjorde för jag kan inte ha varit så gammal. Vet att priset var en påse godis vilket nästan var ett överpris för en skiva med hitlåtar spelade av icke-originalartister... Men jag var nöjd och glad (och min brorsa också, antar jag, så länge godiset räckte).


Lisa Stansfield - Affection, -89. One hit wonder. ...Been around the world and ajajaj...


Roxette - Look Sharp! -88. Den har väl alla, eller?

Presentation


Addis Blogg

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

RSS

Kategorier

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards