Addi

Alla inlägg under februari 2009

Av Adriana - 22 februari 2009 16:46

Fredrik höll på att garva ihjäl sig och propsade på att ta en bild på mig när vi var på väg hem från stallet.
Jag har min fantastiska isseglarjacka som jag brukar ta fram när det antingen är svinkallt ute, eller som idag: blåst och snö.


Fäller man ut "periskåpet" så slipper man bli kall om ansiktet. Men visst, det blir lite South Park över det hela. :)

Man hoppas bara att inte få samma slut som Kenny.

Av Adriana - 22 februari 2009 16:35

Motorhead - On parole. -76. Ännu ett fynd från Andorra (det var löjligt billigt med musik och elektronik där. Iallafall då för många, många år sedan - vet ej hur det är idag). Kommer ni förresten ihåg serien "The young ones" som videoklippet kommer från?


The Nobodys - No guarantees. -84. En grupp som jag bara har en enda skiva av och som jag inte vet ett skatt om. Gillade titelspåret som låt på listan ett tag.


Wave news - The new generation of music. -82. Haha, new generation - för 27 år sedan. Finns inget mer effektivt sätt att känna sig APgammal än att läsa sådant nu... Nåväl. Det här var ju senaste nytt just då: en samlingsskiva med senaste spåren med bl a Eyeless in Gaza, Depeche Mode (innan de blev giganter), The Damned och från klippet: Fad Gadget.



Av Adriana - 21 februari 2009 15:16

Righiera - Vamos a la playa. -83. Den här köpte jag i Andorra på väg ner på bilsemester till Spanien. Den klarade sig hela vägen ner och hem igen och sedan blev titelspåret ofta spelat!


OMD - Junk Culture. -84. Väldans -80. Rätt OK skiva, men bäst är denna låt, som dessvärre inte finns på den här skivan.


Whitney Houston - Whitney. -87. Rätt oväntad bland mina skivor. Amerikansk yl- och wailarsoul är bland det absolut sista jag väljer att lyssna på. Men  ibland kan man inte värja sig mot en del radiohittar som tuggar sig in i hjärnan. Så var det för mig med "I wanna dance with somebody"...

Av Adriana - 20 februari 2009 19:29

Bild från gårdagens Maskeradhoppning på Denan". Fredrik är en av Bröderna Fluff och på var sin sida om honom är "The very young riders".


Det här lovet kom ju inte en sekund för tidigt.
Känns som om jag varit oavbrutet sjuk sedan jul och de senaste veckorna har jag mest fraktat runt mig själv på ren vilja snarare än på befintlig energi.

Men nu ska jag soooova. Äntligen!


Igår hade ungdomssektionen i klubben anordnat en maskeradhoppning. Tyvärr var det flera som strök sig men det dök ändå upp ett litet glatt gäng som hittat på roliga utstyrslar.
Fredrik och Ellen från stallet kädde ut sig till Bröderna Fluff (om ni nu kommer ihåg det barnprogrammet). Fredriks peruk föll dock åt pipan under hoppningen.
Klipp kommer nedan, men varning för att det inte direkt var stilhoppning utan snarare genuin busridning. Men sådant ska man väl ägna sig åt ibland också... :)


Av Adriana - 20 februari 2009 19:18

Beastie Boys - Licensed to ill. -86. Hmm, varför köpte jag den här? Inte riktigt i samma stil som min i övrigt ganska spretiga skivsamling, men jag vet att jag lyssnade rätt mycket på den här ändå.


The Who - It´s hard. - 82. Måste ha inköpts under min "Quadrophenia"-era. Men är en typisk såndär skiva som inte borde getts ut av ett band som varit och är legendariskt. Ett rätt patetiskt försök att "hänga med"... Klippet är ändå en av de bättre låtarna på skivan.


Kraftwerk - Autobahn. -74. Yes! Alltid! (Svensk översättning av texten "fan fan fan på autobahn.."

Av Adriana - 19 februari 2009 19:09

Spandau Ballet- Paint me down. -81 (maxisingel). Lite roligare än deras mer kända låtar eller vad säger ni (hur kommer man på en sådan titel och text)? Köpte den på min första englandsresa.

Jean Michel Jarre - Zoolook. -84. Hittad i reaback. lite kult och hans "Oxygene" har jag på band...


Fairground attraction - The first of a million kisses. -88. Ännu en av de där grupperna man bara hört en enda hitlåt från och sedan ingenting. Deras "Perfect" är ju lite gullig ändå.

Av Adriana - 18 februari 2009 19:00

Itch - Take me to your leader. -84. (Maxisingel). Ännu en dansa-ute-låt. Fanns tyvärr inga klipp på Youtube. Låten är rätt bra.


China Crisis - Difficult shapes and passive rhythms. -82. Åh, här kommer mina små älsklingar. Eller i allafall var de det tills jag var och såg dem live och insåg att de lät...förjävligt när de inte silade rösterna genom ett bra mixerbord... Men på skiva låter de rätt bra ändå. :)


China Crisis - Flaunt the imperfection. -85. Ännu en skiva med dom. Har ytterligare en som säkert kommer upp senare där deras mer kända låter finns med.



Av Adriana - 17 februari 2009 18:53

Madonna - Like a virgin. -84. Vem har inte den här skivan? (Jaja, överös mig inte med mail om att ni inte har den, erkänn istället att "alla" lyssnade på Madonna när det begav sig...)


Simple Minds - Once upon a time. -85. Finns en del bra låtar på skivan, men egentligen var det de tidigare skivorna jag gillade.


Midnight star - Operator.  -84 (maxixingel). Minne fron those dancing days...

Presentation


Addis Blogg

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

RSS

Kategorier

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards