Addi

Alla inlägg den 16 april 2008

Av Adriana - 16 april 2008 19:56

Idag känner jag mig ovanligt nöjd nu till kvällen.

Har varit igång hela dagen och det betyder att jag vare sig tagit 50 kylskåpsrundor eller bara vankat omkring och varit uttråkad.


Dagen har fyllts av provridningar av Bullen. Lite taskigt kanske att det skulle komma två personer samma dag, men det var lite svårlöst då jag lyckats dubbelboka varav den ena kom från Sundsvall. Den som kom på förmiddagen kanske man hade kunnat styra om, men men. Var lite orolig över att Bullen skulle vara lite seg vid provridning nr 2 men det visade sig att han var lika seg vid bägge istället.


Första människan tror jag inte vi hör av igen, för Bullen var verkligen inte så charmerande där. Sanna glömde också att påpeka att det inte är en bra idé att lägga spöet på honom, vilken hon förstås gjorde då han är seg som tuggummi. En bakutspark som ett brev på posten. Nu höll hon sig kvar, men ändå. Hon tyckte ganska snart att hon ridit klart.


Person nr 2 visade sig vara en riktigt duktig ryttare. Hon red faktiskt riktigt, riktigt bra och Bullen såg - för att vara Bullen - väldigt fin ut när hon red dressyr. Hon hade varit hoppryttare men gjort sig illa och ville nu ha en häst att bygga upp självförtroendet med. Det låter ju som handen i handsken. Döm min förvåning när hon sedan sa att hon tyckte han kändes läskig att hoppa! (Han som är klippan själv i hoppning!)

Det visade sig att den gången hon gjorde sig illa så var det en häst som tvekade och sedan gjorde ett jättehopp. Bullen gör värsta längdhoppen när hindren är låga, men han brukar inte göra det när man höjer. Nu vågade hon inte höja, tyvärr. Hon tyckte därmed att dressyren kändes bra, men inte hoppningen (första människan hittills som tyckt så om honom...) Men hon tyckte ändå att han var intressant och att hon säkert skulle vänja sig vid hans hoppstil.

Det tråkiga var bara att hon, förutom att vara bra på att rida, var bra på att pruta och dessutom ville hon ha prövotid. Nu red hon så bra att en prövotid nästan får ses som en tillridning för vår del, men jag måste tänka  lite mer på saken.


I övrigt har jag idag gjort inlägg i forumdiskussioner som har titeln:

- Mina blå vänner (Inte Viagra...inte smurfar heller)

- Genusdilemma i skolan

samt

-Vad läser era barn i årskurs 2 i matte?



Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Addis Blogg

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<<
April 2008 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

RSS

Kategorier

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards