Addi

Alla inlägg under juni 2009

Av Adriana - 6 juni 2009 15:15


Vi åkte till dressyrtävlingarna på Tullnäs som Vätö Ridklubb anordnat. Fredrik var inte på något vidare humör igår och ville stryka sig, han tyckte inte att han kunde dressyrprogrammen och att ponnyn var stel och stretig.


Som tur var åkte vi iallafall - och Fredrik vann LC:n!

Dessutom på bra procent: 67,8% så det var ju inte illa pinkat!


I LB:n glömde han bort sig mitt i programmet och gjorde en avsaktning i galoppen där den inte skulle vara. Dessutom var Coffee lite loj och och trött då. Hon har ju inte kommit upp i så bra kondition än så jag tyckte att hon presterade mer än bra ändå.


Fredrik var jättenöjd med dagen och sken som en sol hela vägen hem!


Väl hemma, gräshagen väntar!

Av Adriana - 4 juni 2009 19:55

Finns det en tid i livet som jag aldrig för något i världen skulle vilja tillbaka till, så är det nog tonåren.

Maken till djävulsk period i ens liv finns inte.


Tycker nog att Sanna tog sig mer eller mindre helskinnad igenom även fast det säkert inte var smärtfritt för henne själv. Inget som märktes särskilt mycket utåt dock.


Fredrik däremot väljer att gå i mammas fotspår och ser till att dra på sig en massa skit. Orsaken till detta är även för honom, problem med att välja sina strider och en alldeles för stor trut i förhållande till övrig kroppspondus.


I Fredriks fall har det hela alldeles nyligen kulminerat på så sätt att en skitunge från en annan skola, som inte på något sätt känner Fredrik, kallades in av Fredriks "motståndare" varvid denne snorgärs söker upp Fredrik, trycker upp honom mot väggen och ger honom stryk.


Tjena.


Har varit i kontakt med mobbingteam och rektor på skolan och de har beslutat att polisanmäla den lille skiten från den andra skolan. Bra.

Men kvar är dessvärre bråket i sig och den hemska känsla som Fredrik lär ha i magen varje dag som han ska till skolan.

Jag har  iallafall fått honom att gå dit de senaste dagarna och kan bara ge totalt otillräckliga mammatillrop som "Sträck på dig, det är de som är sjuka i huvudet så håll huvudet högt" och "Låtsas som inget när de visar fingret åt dig och väser dödshot, rör någon dig igen så är det jag som kommer att få polisanmälan på mig efter vad jag kommer ha gjort när jag sökt upp dem"...


Men vad gör man..?


Ska väl tillägga att Fredrik givetvis inte är totalt oskyldig till situationen, men definitivt inte värd en sådan hämnd som han råkade ut för - och han har inte heller ett helt gäng bakom sig, som de andra har.


Hur kul är det att gå in i sommarlovet med detta i ryggen?


Jösses kan han inte bara växa upp och bli tyst och lite, lite mer klok. -Som mamma började bli nån gång i 35-årsåldern..?

Av Adriana - 3 juni 2009 16:18


Märkliga saker kan hända...

Plötsligt tyckte Roland att jag skulle ha en iPhone. Jag har visserligen intensivt avskytt min senaste telefon för den är både ful och korkat designad och nu skulle ju äntligen abonnemanget upphöra. Men inte har jag suttit och tänkt i iPhone-banor, inte.

Kändes konstigt att Roland tyckte att just JAG behövde en så avancerad telefon-leksak, men så var det. Insåg ganska snart att det egentligen var HAN som ville ha den, men dessvärre har väldigt långt kvar på sitt eget abonnemang.


Så sagt och gjort så fixade han denna märkliga telefon-tingest till mig och nu är den i full gång.

Ska väl erkänna att jag till en början inte var till närmelsevis så intresserad av alla finesser och kuligheter som finns i apparaten som Roland var och fortfarande är, men undan för undan har även jag blivit fångad.


Jag kan numera kolla vädret över hela världen timme för timme och med grafer för nederbörd och förväntade soltimmar under dagen.

Jag kan ta kort med den förstås

B li varnad när jag närmar mig fartkameror

Jag kan spela löjligt många spel

Lyssna på tramsigt många låtar

Titta på film i högupplösning (har redan en film nedladdad!)

Jag kan surfa på webben (även You Tube)

SMS:a i chat-mode

Har en uppdaterad kart-GPS

etc

etc

etc

...och visst ja: jag kan faktiskt ringa från den här apparaten också!


Så märkliga saker kan hända: Jag börjar tycka den är lite kul faktiskt.


Presentation


Addis Blogg

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

RSS

Kategorier

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards