Addi

Alla inlägg den 31 januari 2009

Av Adriana - 31 januari 2009 18:40

Jag satt och försökte tota ihop ridschemat till Lisaträningen nästa vecka och kom på att Mias inackordering, Olof, gärna ville vara med. Han hade ju hoppat in för Mia förra gången, när Obelix var lite ämlig om ena foten.


Fick telefonnumret till Olof SMS:at via Mia och så ringde jag upp på den vanliga telefonen. Som vanligt lyckades jag ta fel på några siffror så jag hamnade helt fel, hos nån snubbe vars namn jag inte la på minnet. Sa väl inte mer än det vanliga "ursäkta men då har jag nog kommit fel", lade på och slog sedan rätt nummer och hamnade rätt.


Det var det.


Sedan ringde telefonen och så fick jag ett uppläst SMS där snubben jag ringt fel till lät meddela att "Synd att jag inte var rätt kille för du lät så trevlig. Ring gärna igen". :-O !!!


Visst att det är lördagskväll och allt, men lät inte det lite, lite desperat? Eller är det bara jag som missat alla fantastiska möjligheter som moderna singlar har idag? Typ: Hoppas att nån ringer fel och att den sedan ringer upp igen och att den sedan visade sig vara den trevliga prick den tycktes vara när den sa "Ursäkta jag har nog ringt fel?"

Eller om vi utvecklar det hela: Det kanske går att ringa mobilnummer på måfå och hoppas att nån av de som svarar vill ut på date?


Tja. Provar ni så berätta hur utfallet blev!




Av Adriana - 31 januari 2009 17:42

Idag tog vi fram pastamaskinen igen och gjorde lasagneplattor och tagliatelli.

Jag gjorde både vegetarisk lasagne (med bladspenat, krossade tomater, keso, vitlök och basilika) och vanlig med köttfärssås och bechamelsås.

Det blev alldlels sagolikt gott!
Särskilt den vegatariska varianten blev precis som jag ville ha den - den  alldeles nyblandade och nymanglade pastan smakar kanongott jämfört med den torkade varianten och bidrar nog till att det blir extra smaskens.

 

Sanna är pastamästarinna!


 

Så här blev köket efteråt... Hmmm.... Roland - din tur att ta över!!!
(Ovan diskbänken hänger tagliatellin och "mognar").

Av Adriana - 31 januari 2009 17:32

Simply Red - A new flame. -89. Inte så trevlig att titta på, trevlig att lyssna på.


Eric Gadd - Do you believe in Gadd? -91. Tycker fortfarande att Eric Gadd är bra trots att han dissade Vallentuna rejält. Han hade bott där som liten och beskrev stället ungefär som en bonnhåla full med korkade hillbillies. (Någon måste ha varit dum mot honom). Var minst lika bra när han sjöng på svenska.


Monika Törnell - Månfred -88.
Hittade ingenting på Youtube som gör Monika rättvisa. Hon sjunger jättebra men sen gick hon ju och deltog i Schlagerfestivalen tillsammans med Lasse Holm så det enda jag hittar är en massa klipp på "Är det det här du kallar kärlek" vilket är en dum skitlåt.

Presentation


Addis Blogg

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

RSS

Kategorier

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards