Addi

Alla inlägg den 23 januari 2009

Av Adriana - 23 januari 2009 19:27

Här följer den ocensurerade presentationen av min vinylsamling.
Kanske som ett adjö till alla dessa skivor som jag numera inte kan lyssna på (i allafall inte förrän vi orkat laga grammofonen, om den ens går att laga).


Tre om dagen, helt osorterat och utan inbördes rangordning...och de kommer att räcka LÄNGE!

1. King Kurt - Destination Zululand. Maxisingel från -83. Punkrockabilly. Låter den bra? Nej. Men jag tyckte de såg coola ut. En anledning god som någon. I allafall då.


2. Bananarama - Greatest Hits från -88. Var den skiva jag lyssnade till när vi kom hem från BB med pyttelilla Sanna. Hon kanske har undermedvetna minnen kring dessa låtar.


3. Beatles - 20 greatest hits. Med omslag och låttitlar översatta till spanska! Vad gör den i min samling? Shit, ingen aning! Måste snott den från min bror eller något.

Av Adriana - 23 januari 2009 17:02

Den här arbetsveckan var en dag för lång!

Idag var alla så sjukt trötta - på att vara sjuka och på att jobba dubbelt och hoppa in för varandra, så vi flög ihop.
De som sett ett kattslagsmål vet hur det lät. Ett kort men väldigt intensivt "meaouwwjaouwww!!!!!" - några blixtrande klor och tänder. Sedan var det över och pälstussarna dalade sakta mot golvet. Shit!


Lite fånigt sådär sett i eftertankens kranka blekhet, men just då var det oundvikligt.

Det fattades vikarie till en klass - som dessutom ballat ut rätt ordentligt under dagen och därför inte låg på någons önskelista att gå in till. Alla tyckte att de gjort vad de kan och att "Nån Annan" kunde ta vid nu. Sedan gick det som det gick och som det ofta går när man inte har nån chef på plats.

Vi löste till slut det hela med att skicka hem eleverna en timme tidigare och det var de ju inte så ledsna för en fredag och allt.


Nu är jag äntligen hemma. Hoppas alla är tillbaka efter sina sjukdomar på måndag!


Lämnar er för stunden med en osannorlik video: Leningrad Cowboys sjunger "Sweet home Alabama" tillsammans med Red Army Choir. (Hur fick de dem att sjunga DEN sången?? - Glasnost, Perestrojka??)

Presentation


Addis Blogg

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

RSS

Kategorier

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards