Addi

Alla inlägg den 15 juli 2008

Av Adriana - 15 juli 2008 19:01

Idag tog jag det lugnare.

Roland och jag åkte upp till Lovisedal och lappade ihop (bokstavligen!) boxarna så att de ska vara användbara till Rimboritten. De bör vara helt OK nu och när de blivit halmade kommer de t o m se fina ut, tror jag.

Imorgon ska vi försöka ta en sväng förbi tippen och slänga alla soppåsar som städningen genererade.


På ponnysidan överväger jag allvarligt att köpa den där för dyra ponnyn iallafall. Efter den senaste tidens bottennapp när vi kollat billigare ponnysar så kanske det är så att det inte är något jätteöverpris ändå. Suck.

Men den här gången ska jag vara så grundlig som jag kan (vilket också gör mig nervös. Hur ofta har man inte grundstött som värst när man tyckt att man varit som mest "ordentlig"?) Hur som helst. Jag har ringt Ultuna eftersom de hade varit inne med ponnyn för lindrig karpit förra hösten. Fick tillgång till journalerna så jag pratade med veterinären och hon tyckte att det ponnyn svarat bra på behandlingen och att den såg redig och fin ut i övrigt. Hon trodde inte att det skulle vara något att oroa sig speciellt för.


Jag ringde till och med till Arnold Assarsson som de sa att de tränat för. (Har två funderingar här: 1. OM man nu heter Assarsson i efternamn, hur är man då funtad om man döper sin son till ARNOLD?  2. Jag blev glad att jag fattade vad han sa trots att han pratade skånska, blev lite skärrad när jag insåg att han är från Malmö men det gick bra! Man känner ju sig så dum när man utbrister VA? i telefonen hela tiden. I allafall, enormt minne en del tränare har, som minns enstaka ponnysar när de har träningar över hela landet).

Nåväl, Arnold mindes ponnyn och sa att den var jättefin och hoppade allt. "Kan nästan säga att den skulle duga som handikapphäst" vilket jag antar betyder att den - i hans ögon - verkar både snäll och säker. Dessutom kom han även ihåg att den var välriden på marken också. Vilket jag också tyckte att den var.


Det lät ju ändå onekligen bra, så jag ringde ägarna och sa att vi ville komma och prova ponnyn en gång till för att se om vi fick samma goda intryck även denna gång.


Addi går en sväng runt huset för att skramla ihop småpengar och samla pantflaskor för att få ihop resterande pengar till ponnyn...

Presentation


Addis Blogg

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

RSS

Kategorier

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards