Addi

Alla inlägg den 14 juli 2008

Av Adriana - 14 juli 2008 20:45

Idag åkte Roland, jag, Fredrik och hans kompis Christer, till Parken Zoo i Eskilstuna.

Men först var vi på parken. Ungarna fick åkband till hela parken inklusive åkattraktionerna och det var väl i princip där de var hela tiden och åkte radiobil. Berg-o-dalbanan åkte de en gång var och bekände att den var rätt läskig, så sedan blev det ännu mer radiobil. (Antar att det även var kul att välja ut passande tjejer att terrorisera med bilarna....)

 


På slutet gick de en pliktskyldig runda och tittade på djuren i djurparksdelen. Den hade Roland och jag utforskar grundligt under de ganska många och långa timmar vi var där. I och för sig hade de ganska söta djur, bland annat mina favvisar, Surikaterna! Vi hann även titta på när de matades (Fredrik fick också ta en handfull slibbiga larver att kasta åt dem - ni har väl sett "Lejonkungen"? "Slemmigt men mättande!" Det var väl ungefär vad Surikaterna tycktes mena här också!)


Medan vi satt och väntade på att killarna åkt klart sina radiobilsomgångar så hann vi se grabben som drog nitlotten när sommarjobben delades ut:



Inte nog med att han får stolpa omkring hela sommaren i blå trikåer med kallingarna utanpå, men vad hade han på fötterna?!!?
Kunde inte Parken Zoo ha kostat på Fantis ett par ordentliga läderstövlar? Han hade ju ett par ytterst apfula gummiridstövlar till sin outfit!

Kan inte ha varit så lätt att gå omkring och alstra tåbira i värmen och samtidigt dela ut Det Goda Märket till höger och vänster... Klart, det onda märket behövde han nog aldrig stämpla i hakan på dummingarna, räcker nog med att ta av en stövel och sätta den under näsan på skurkarna!



 













Presentation


Addis Blogg

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

RSS

Kategorier

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards