Addi

Alla inlägg den 6 juli 2009

Av Adriana - 6 juli 2009 15:43

Idag åkte jag in till Norrtälje med Fredrik.

JC hade konkursrea och Fredrik har vuxit ur de flesta av sina jeans så vi passade på att fynda lite kläder. Det var verkligen billigt!


Passade också på att kika lite på årets "Konst i ån". Ett av alstren ser ni här ovan. Det brukar verkligen vara konstig konst i ån och jag funderar verkligen vad man hade tänkt förmedla med denna konstellation av en snigel, ett par människor och en bil. Nån som har lust att analysera?


Roligast på länge var ett av förra årets konstverk:

 

Den passade ju dessutom bra just i ån!


Vi åt på kinarestaurangen. Innan dess hade jag känt att jag verkligen började bli hungrig och jag vet ju att jag blir högst otrevlig när blodsockret sjunkit för lågt.

Synd för expediten på Synsam att jag inte åt innan jag gick in där. Hade tänkt köpa ut en ny omgång linser men då visade det sig att det gått ett år och fyra dagar sedan jag gjort en synundersökning (eller var det optikern som skulle kolla ögonen?) och då får de inte sälja linser till mig enligt socialstyreslens rekommendationer. Jag svarade bara att det var j-ligt tråkigt för dom, för om de prompt måste följa reglerna även när det bara gått fyra dagar för mycket så köper jag linserna på Lensway istället. Och det är just precis vad jag tänker göra... Jag blev faktiskt rätt sur.

Fattar att det har nån sorts hälsotanke bakom regeln och om de inte kan försöka fixa ett undantag när det handlar om fyra dagar så kan de faktiskt stoppa upp sina linser....ja inte i ögonen i allafall.


Men efter "tre små rätter" så blev jag mild och snäll igen :)

Försent för Synsamexpeditens del men ändå.

Presentation


Addis Blogg

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

RSS

Kategorier

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards