Addi

Alla inlägg den 5 juli 2009

Av Adriana - 5 juli 2009 15:16

Som utlovat kommer det lite runtomkringfunderingar om gårdagens tävling:


Kollade upp Coffee idag och hon såg oförskämt pigg ut! Lite lite gallor men inget att prata om egentligen. Syntes knappt någon stelhet - i så fall ser Fredrik stelare ut idag ;)


Vad gäller tävlingsplatsen strax utanför Pålsboda så var det lite speciellt för mig att åka dit.

Jag har tillbringat åtskilliga veckor av min barndoms somrar i ett litet soldattorp som min kompis (Cilla) pappa hade tillgång till. Hela våran familj brukade åka dit och stanna där på semester ett tag.

Jag kommer precis ihåg hur det ser ut runt torpet, vart trädgungan var, utedasset och den läskiga vinden som vi inte gärna vågade oss upp på.

Tänkte att jag skulle känna igen mig när vi åkte genom Pålsboda igår men jag kan inte direkt säga att det ringde några klockor. Nu är det visserligen 25-30 år sedan jag var där sist, men det såg inte riktigt ut som om Pålsboda med omnejd genomgått några enorma förändringar vad gäller vägar och byggnader... Möjligen, möjligen kan ett gammalt sågverk som ligger utmed vägen ha varit vid infarten till grusvägen mot torpet, fick en liten igenkänningskänsla när vi åkte förbi det men jag vet inte om jag inbillar mig.


På vägen hem stannade vi vid den stora godisaffären vid Hummelsta utanför Enköping. Det hade vi lovat Fredrik att vi skulle göra.

Var inne och köpte en massa onödigt godis och när vi skulle betala så säger killen bakom disken till Fredrik: "Åh, håller du på med hoppning? Det är tufft!" (Avslöjar här att vi gick in i ridkläder...) och Fredrik svarar att han red faktiskt distans. "Ännu ballare och tuffare- det är en krävande sport" svarar killen och så berättar han att han tävlat hoppning när han var yngre - då när Hugo Simon var populär.

- Jättekul när någon tar sig tid att säga något sådant positivt. Jag blev jätteglad över kommentaren eftersom det fick Fredrik att känna sig stolt över att han håller på med hästar.


När vi gick ut ur affären så frågade Fredrik "Vem är den där Hugo Sim.."??

Insåg att han inte heller skulle ha en susning om vem min hoppidol Eddie Macken var eller alls reagera inför hästnamnen Boomerang eller Gladstone... Tiden går fort.

Presentation


Addis Blogg

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

RSS

Kategorier

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards