Addi

Alla inlägg den 21 maj 2009

Av Adriana - 21 maj 2009 13:57

Nu har nog alla utom jag tagit sig ett dopp i poolen.

Temperaturen är uppe på 27 grader så vattnet är det inget fel på.

Fredrik har haft badande gäster sedan poolvattnet var 13 grader (brrrrr!) och igår och idag var det några tjejer från stallet här och badade också. De plaskade i timtals, förstår inte att de inte skrynklades ihop till jättelika vinterbleka russin....Jag kollade å andra sidan inte så noga.


Själv har jag, i enorm kontrast till förra helgens flit, inte lust att göra nånting alls.

Jag orkar inte ens läsa eller titta på TV, så jag sitter och slöar framför datorn eller går en sväng till kylskåpet och försöker att inte äta något. Finns förresten inget gott att äta ändå...

Framför datorn har jag försökt luska fram vart vi ska åka över jul och nyår. Känns hur knäppt som helst att planera så långt i förväg och jag gillar egentligen inte det, men saken är den att hotellen går åt! Det är redan fullbokat på flera ställen så ska det bli något så måste vi bestämma oss ganska snart. Den här gången ska vi åka hela familjen (fett hål i plånboken...)


Jag velar mellan Goa (Indien) och Thailand.

Kan väldigt lite om dessa resmål vilket försvårar en hel del och det tar jättemycket tid att hålla på att läsa hotellrecensioner och reseberättelser för att göra sig en bild av hur det är.


Plus för Indien är att det inte tar så lång tid att åka dit (jämför med Thailand) och flygresan är mycket billigare. Billigt ställe vad gäller mat och shopping också.

Minus: Hotellen är rätt dyra, relativt sett. Jag är inte superförtjust i indisk mat. Jag föreställer mig att det är rätt rörigt och skitigt där - men där kanske jag tar fel.


Plus för Thailand är att det lockar mig på något konstigt sätt. Jag får en bättre känsla av tanken att åka till Thailand än att åka till Indien. Har även hittat billigt boende (inte precis över jul och nyår då, men övriga dagar). Det finns många uflykter att göra som verkar lockande och spännande.

Minus: Låååång flygresa, bästa stränderna ska enligt de flesta ligga vid Khao Lak vilket fortfarande är ett namn som får mig att rysa. En naturkatastrof kan ju hända varsomhelst och närsomhelst men det känns creepy att åka nånstans där så många dog på ett så hemskt sätt...

Känner inte till hur prisläget är i övrigt, men det kanske någon av er vet något om?


Får älta vidare men måste bestämma oss snart.

Presentation


Addis Blogg

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

RSS

Kategorier

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards