Addi

Alla inlägg den 11 augusti 2008

Av Adriana - 11 augusti 2008 19:56

Så har det varit Distanskommittémöte - långt ord - i Jönköping igen.

Den här gången samåkte jag med Bosse (Kjellgren) och det gjorde faktiskt bilfärden mindre plågsam. Han har har definitivt inte ont om samtalsämnen. Så sammanlagt drygt 8 timmar, Jönköping tur och retur, med små anekdoter om shejker i arabemiraten, grundandet av Eldric, distansen i Sverige, lite namedropping om både kända och (för mig) okända storheter inom FEI och Ridsportsförbundet så svischade både landskapet och tiden förbi!


Vi åkte ner kvällen före eftersom det skulle vara ett endagarsmöte och vare sig han eller jag tyckte det var en bra idé att åka bil i 8 timmar och däremellan ha möte i 6-7 timmar på en och samma dag. Dessutom hade han lite planerande att göra med Gitz inför arrangörs- och grenledarmötet senare i höst. För min del så vet jag att det hotellet har en jättebra restaurang och god mat är alltid ett bra plåster på såret om jag offrar en extrahelgdag för distansen!


Själva mötet gick väl bra, det var en massa att avhandla. En del intressant och en del mindre intressant.


På söndagen var en av Bull-spekulanterna här igen för provridning nr 2. Hon ringde idag och sa att hon vill köpa Bullen! Klinikbesök på ATG bokat till torsdag. Bara att hålla ut tills torsdag och sedan hålla tummarna allt vad man orkar!!


Satt för övrigt och "Youtubade" igen och hittade en gammal goding:

http://www.youtube.com/watch?v=jzcQqjXSZXA&feature=related

Låten är fortfarande bra, tycker jag.


Men alltså, hur kunde en sådan gayish look bli så populär och allmän bland vanliga killar?? Kommer ihåg en kille på gymnasiet som jag gillade, han var nog bättre på att sminka sig än vad jag var! Och det var inte ens uppseendeväckande, för antingen såg killarna ut så, eller så var de hårdrockare och hade äckligt långt hår och spandexbrallor (och hur gay är inte det på en skala?!) och så var det någon perifer hög med nördar eller rastasnubbar.

Roland hittade jag ju i Vallentuna som låg långt utanför stan och vars flesta invånare inte "var" något utom bonnläppar eller möjligen raggare.

Egentligen är jag rätt glad att han inte såg ut som David Sylvian i Japan, säger jag nu i efterhand för det tyckte jag inte då, för sådana ungdomsfoton hade varit märkliga att förklara för ens barn idag. Tänk er själv: "Varför hade pappa läppstift och kajal, mamma?")


Jaja, olika tider, olika seder och mode. Just när det pågår som värst tycker man ju att det är helt normalt. Men folk förr i tiden - DOM klädde sig bra konstigt!!

Presentation


Addis Blogg

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

RSS

Kategorier

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards