Addi

Alla inlägg den 28 augusti 2010

Av Adriana - 28 augusti 2010 14:44

Vissa dagar tycks rymma hur mycket innehåll som helst. En del tar slut på nolltid. Det kan man ju förstås vara tacksam för ibland.

Men idag - och klockan är inte ens tre än - har jag hunnit med en massa kul och jag hoppas förstås på lite mer innan det är dags för natt. :)


Vaknade tidigt för att hämta Coffee och åka till Rådmansö på dressyrtävling med Fredrik.

Medan hästarna åt, så klappade vi små söta kissemissar (eller snarare, jagade småkissar i hela stallet eftersom de smet ut ur boxen som små oljade blixtar!)

  

söt.


Det var inte så många anmälda till tävlingarna (underbart!) och så visade det sig att det var tre strukna i bägge klasserna, så de var ännu färre! (Fantastiskt!!)


Fredrik startade först i LB:2 an och red ihop 65,67%. Hamnade precis utanför placering.


  

Så här laddar Coffee upp mellan klasserna :)


Det är ju lite vanskligt att tävla två klasser med en från början lite loj ponny, men eftersom det var så få startande och tävlingen för en gångs skull inte tog hela långa dagen så red Fredrik även LB:3 an.


På framridningen var Coffee riktigt, riktigt fin. Bra framåtbjudning och höll halsen lite högre. Det är just den är lite för låga formen som ligger Fredrik i fatet och måste jobbas med framöver. Han har blivit mycket duktigare på att variera tempot och mata på mer i mellangångarterna, men när Coffee blir trött så dyker hon och blir tung i handen. Det gäller att driva men ändå inte bli statisk i tygelfattningen - lite finlir med känsla för att inte göra för mycket eller för lite av något.

  

Trampar på rätt bra, men kan med fördel komma upp lite mer...

 

Så i den andra klassen fick Fredrik 62,7% vilket förstås inte är dåligt, men ändå speglade att ponnyn började gå i för låg form. I det allmänna intrycket så fick de ändå trevliga kommentarer om att ponnyn är uppmärksam och lydig och att Fredrik rider mjukt. Vi är nöjda.


När vi kom hem mitt på dagen (jag tror inte att ni som inte rider dressyr inser vilken wow-faktor det är i att komma hem så tidigt från en tävling. De brukar vara i en mindkilling evighet!!) så gick jag ut på en liten svamprunda i skogen. Har inte haft mycket lycka med svampar än detta år, men fick nu tillfälle att utbryta i ett par segerdanser i mossan då jag hittade lysande oranga kantareller nog till minst 4-5 mackor!! Weeheee!!!


Nu ska jag ut och njuta av solen och värma fötterna på trätrallen - vem vet hur länge till man kan göra det i år.



Presentation


Addis Blogg

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

RSS

Kategorier

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards