Addi

Alla inlägg den 19 januari 2010

Av Adriana - 19 januari 2010 20:46

Skumt.

Jag vaknade imorse och så låg jag där i den varma gosiga sängen och tänkte för mig själv att jag drömt att jag bokat en resa till Island igen.

Sen tog det några sekunder:

Det jag ju faktiskt gjort!!    

Igår satt jag nämligen och slösurfade och nu minns jag inte riktigt vad det var som fick mig att tänka Island. Men plötsligt var jag på Icelandairs hemsida och kollade flygpriser. Tror nog att jag skulle konstatera att det var alldeles för dyrt, sucka lite och sedan surfa vidare.

Döm min förvåning när det visar sig att det var SKITBILLIGT att åka dit - och inte nog med det  - det var det t o m när det var sportlov. Det brukar ALDRIG inträffa att en resa är billig när jag KAN vara ledig. För att vara exakt så var det billigt i början på veckan, men två eller tre gånger så dyrt i slutet på veckan. Men jag nöjer mig glatt med några dagar på Island. Behöver inte alls vara där jättelänge.


Messade Sanna eftersom jag vet att hon var sugen på att åka dit hon också. Men återigen, tänkte att hon säkert pluggar eller jobbar eller är allmänt upptagen.
Men även hon kunde ta ledigt och pengar har hon ju. Ressällskap fixat!


SÅ: nu är fyra dagar i Reykjavik bokade!


På att-göra-listan:

- Köpa lakritschoklad

- ÄTA, ÄTA, ÄTA supergott på restaurang. Fisk!! Hummer!!

- Bada (fast jag funderar på att testa Laugar SPA inne i Reykjavik istället för Blå Lagunen denna gång)

- Köpa något snyggt. Ångrar att jag inte fick med mig något klädesplagg sist. De har så fina designerkläder som ligger på hyfsade priser. Beror på vad jag hittar och vad plånkan tillåter. (designervantar?)

- Försöka hålla mig och Sanna vakna och gå ut på lördagen. Men jag vet verkligen inte hur det ska gå, folk går ju ut på stan så förbaskat sent där.

- Bara vara.


Carpe diem. Ett uttryck som får mer mening ju äldre man blir.


P.s
För den som ev tänker "stackars Roland då, ska inte han få följa med?" så svarar jag ett kort nej. Ärligt talat tror jag att Sanna och jag har mer liknande agenda i detta fall. Roland ska dessutom på nån skittrist whiskyresa till Skottland igen i sommar. Och DET vill inte jag följa med på. Så han får sin resa han med.
D.s



Presentation


Addis Blogg

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

RSS

Kategorier

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards