Addi

Alla inlägg den 15 januari 2011

Av Adriana - 15 januari 2011 13:51

Jo det finns faktiskt en sådan websida.

Känner mig som House nu när jag linkar omkring med käpp. Men det är OK - idag kan jag åtminstone sätta ner foten och ta mig fram med hjälp av bara en krycka och det är skönt. Börjar dock snart klättra på väggarna om jag inte kan röra mig mer och snabbare...


I brist på att kunna röra mig just mer, så har jag tillbringat mer tid med böcker, laptopen och TV:n. Kollade igenom alla avsnitt av "Svenska Hollywoodfruar" som jag missat, otroligt underhållande! Har fortsatt titta på Greys Anatomy som vi började se under lovet. Har nu kommit till säsong 3 och den håller än. I förrigår kollade jag och Sanna på en Bollywoodfillm som heter "My name is Khan" och den var bra! Igår såg Fredrik och jag senaste Narniafilmen och den var också OK.


Har även lyckats med hörlursjakten som pågått sedan mina gamla hörlurar gick sönder i flyget till Spanien.

På mig gör det fysiskt ont att lyssna på musik i dåliga lurar. Jag blir förbannad och illamående helt enkelt. Jag VET ju hur bra musiken kan låta och att förnedra låtarna genom att låta dem passera genom en kass hörlur med burkigt ljud - ja... det framkallar akuta fontänspyor!


Köpte nya hörlurar på måfå i Spanien men de var inget vidare. Fredrik får ta dom, för han förbrukar hörlurar i parti och minut och har ingen känsla för schysst ljud. Väl tillbaka i Sverige så provade vi en modell som jag hört mycket bra om. Ljudet var OK men lurarna satt inte kvar i mina öron. Igår fick Roland åka förbi affärn och uppgradera dem till en annan, dyrare variant. Och nu är jag faktiskt nöjd! :)


Det blev ett par Sennheiser cx-300 II


Finns säkert de som smäller ännu högre men nån måtta får det väl vara! ;)  

Presentation


Addis Blogg

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

RSS

Kategorier

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards