Addi

Alla inlägg den 15 september 2011

Av Adriana - 15 september 2011 19:21

Eftersom jag har ett rätt småsegt liv (men är tillräckligt gammal för att vara tacksam för det) så är egentligen inget av allt det där som händer här hemma så spännande att det egentligen går att skrapa ihop till en läsvärd blogg. Men jag kan komma med några uppmaningar för att pigga upp i allafall!


1. Ät Polly Rocks

 

Jag kunde inte sluta äta. Älskar kombinationen choklad och lakrits. Lakrits är även gott tillsammans med citron. Här var alla tre smakerna: choklad, citron och saltlakrits! Larvigt gott!!! Och ersätter lätt en middag. Fast det vet ni ju att man inte ska göra - alltså ersätta middagar med godis. Alltför ofta.


2. Titta på hästar.

Vi har varit och provridit en häst. Eller rättare sagt, Fredrik har det.
Har ingen aning vad vi egentligen ska ha, Coffee är inte heller såld än, satte precis ut annons på henne och så vitt jag vet så är det svårsålt just nu i allra största allmänhet så jag har inte så stora förhoppningar. Å andra sidan - blir hon kvar ett tag till så är jag inte jätteledsen för det. Fredrik KAN ju rida Sacha då och då och även om han är lång, så är han ännu inte för tung för Coffee.


3. Delad vardag blir roligare vardag! Dela om du kan!

Efter drygt två veckor i Arizona på jobbuppdrag landade Roland åter i ett småkyligt Sverige. Han har varit och sett Grand Canyon, shoppat på uppdrag av mig och sett en sandstorm fara över staden.
Kylskåpet här hemma blev bara tommare och tommare (Roland är den som brukar handla) och det var helt klart trist att vara hemma nästan ensam hela tiden. Ingen storslagen Grand Canyon att titta på här och det är bara de gamla ointressanta och trista regnbyarna som far över Rimbo. Har man ingen att dela den halvtrista vardagen med så blir den ...heltrist.

Presentation


Addis Blogg

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

RSS

Kategorier

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards