Addi

Alla inlägg den 10 april 2011

Av Adriana - 10 april 2011 17:10

Det trista först:

Åkte upp till Lovisedal på lördagen för att sätta igång vattnet och skruva upp elementen inför kommande styrelsemöte i veckan, samt Lovisedalsritten nästa helg. Det visade sig att rörsystemet i det närmaste går att beskriva som en jättelik sprinkler. Det läckte på massor av ställen.

Roland och jag var beredda på ett ställe som förut läckt en smula, men där rann det nu. En toadörr som vi spikade igen ordentligt i höstas hade nån dragit upp, så den kan ha stått öppen när det var kallt = sprucken toalett som måste bytas.

Kranen till ena handfatet läckte och sedan var det någon ballofix (?? heter det så?) som var sönder.

Till råga på allt hade plåttaket till nya domarkuren blåst av när det stormade i torsdags natt. Det betyder minst 4-5 timmars extra jobb på två personer.

Kontenta: jag var inte så glad i lördags. Övervägde allvarligt att gå över till Rimbo Ryttare som har en splitterny anläggning som troligen inte behöver lappas och plåstras vartenda år.


Det roliga:

Idag tävlade Fredrik western för första gången nånsin.

Western Riders Uppland brukar ju ha sina tävlingar på Denan och jag har sneglat dit flera gånger och tänkt att Coffee skulle passa perfekt för western.

Frågade Fredrik om han ville testa och eftersom Trail är rätt likt Working Equitation så gick han med på det. Han tycker annars (läs inte vidare nu, inbitna westernryttare) att det ser lite gay ut att rida i cowboykläder.


Nåväl. Det här var en nybörjarklass och då behöver man inte ha westernutrustning och -kläder utan man kommer med det man har. Är man under 18 år så måste man dessutom ändå rida med hjälm och inte i cowboyhatt.


Hur som helst: tävlingen gick jättebra!! I trail kom han fyra och hade säkert kommit ännu bättre till om inte Coffee bestämt sig för att stampa ihjäl en bom vid sidepassen.

I reiningen - som är bra mycket svårare - så kom han 2:a!!! Vi har övat ryggningar och rollbacks i veckan och de satt tydligen jättebra säger Fredrik, för jag min klant MISSADE när han red reiningen... :(


Vid prisutdelningen

 

4:e prisrosetten i trail! 

  


Presentation


Addis Blogg

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

RSS

Kategorier

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards