Addi

Alla inlägg den 6 april 2010

Av Adriana - 6 april 2010 11:59

- Det är vad Fredrik är beträffande helgens läger.

Det måste faktiskt ha varit kul, för han är ju i den åldern då saker och ting sällan orsakar sprudlande glädje utan det mesta är "sådär..." Men tydligen hade deltagarna haft kul tillsammans och ponnyn hade som sagt var skött sig jättefint.

Fredrik delade stuga med Anton och Rodrigue så Roland konstaterade att han inte hade en aning vilken tid de egentligen gick och la sig att sova om nätterna.


På lördagen hade de ridit för Staffan och Fredrik sa att det gick jättebra. Groomarna hade fått träna på att visa häst för hand och pulsa. Antons pappa har ju inte en susning om vad distansritt handlar om så det är ju jättebra att man lär upp groomarna också.


På lördagen hade de besök av en person som skulle visa hur SvRF:s nya gren "Working Equitation" går till. De fick träna på olika moment på förmiddagen och på eftermiddagen tävlade de en liten bana.


  

Coffee ville inte bli kompis med fejktjuren! (Det är hon till höger).


Förutom tjuren, som Coffee inte gillade, så fungerade allt jättebra här också.

Fredrik fick bäst poäng av alla. Här är film från träningen:




På söndagen hade de först ridorientering på förmiddagen. Fredrik red tillsammans med Rodrigue och det gick rätt bra, men de fick ta en lång omväg hem så de var ute längre än de skulle.

På eftermiddagen var det så dags för triatlon: 6 km jogging, 12 km cykling och 500 m simning. Fredrik låg så bra till poängmässigt att han bestämde sig för att ta det lugnt och bara genomföra, vilket var precis vad han gjorde!

Kontentan av alla de små deltävlingarna var att Fredrik samlade på sig flest poäng och vann ett regntäcke från Back On Track Wear, och så valde han en Bagheeraväska bland de valbara priserna.


Måndagen gick åt till att avsluta, städa, äta lunch och åka hem. Och vilken tur de hade - vädret var ju fint hela helgen, utom måndagen då snön åter vräkte ner. Men då var det ju bara hemfärd och inga utomhusaktiviteter.


Jag är iallafall själv jätteglad över att det finns ideella krafter som tar på sig att anordna läger som detta. Det är guld värt att ungdomarna lär känna varandra och har kul ihop medan de lär sig mer om sin gren. Det ger en sammanhållning som behövs i den här ensamsporten.

Presentation


Addis Blogg

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

RSS

Kategorier

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards