Addi

Alla inlägg den 1 september 2009

Av Adriana - 1 september 2009 20:15

Ja så känns det iallafall när personalen haft lite fler träffar med den nya rektorn.

Av någon sjuk anledning så har det blivit ett enormt underskott i skolans budget under det senaste året. Vår tillfälliga rektor under föregående år upptäckte det inte i tid utan pengarna tickade på utan att vi visste det.

En STOR utgift var hyran av en sjuhelskottas många datorer som ytterligare en rektor innan dess beställde till vår skola. Hyresavgiften visade sig ligga på ungefär en lärarårslön per år (nä, men det är ju inte så mycket! ;)  - och nu är det dags att börja rätta till underskottet.

Lagom tills både elevunderlag och kommunekonomi börjat svaja helt av sig själv...


Kan väl kort konstatera att det inte känns så bra och att jag inte alls kan vara säker på att ha ett jobb - åtminstone på den här skolan - efter jul.


Man börjar fundera på vad man kan göra istället för att vara lärare. Busschaufför kanske? Men jag är varken man eller på gott humör så det passar nog inte.

Spanar in Platsbanken och den gör ju ingen glad.


Kanske man ska downsiza lite och leva på lite mindre pengar? Sådär precis när jag planerar köpa en till häst - bra tajming!


Jag vet inte. Alternativen låter rätt kassa allihop. Jag kör med "vänta och se" tills vidare. Var ju på föreläsning om mental träning igår och har precis lärt mig att bemöta svårigheter med en ny inställning:

- Oj vad SPÄNNANDE det ska bli att se om jag har jobbet kvar om ett halvår!!


För att göra mig glad lägger jag in en till bild på Cajun. Han har världens sötaste arabnäsa!!

Presentation


Addis Blogg

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Länkar

Arkiv

RSS

Kategorier

Sök i bloggen


Ovido - Quiz & Flashcards